ve Vatani Görev Gelir..

Daha Sülüsümü almadım ama şimdiden yerim belli oldu.. Bilecik’in Gölpazarı ilçesi 5. Jandarma Tabur Komutanlığına Acemi birliğim düştü. Gidecek günüm tam belli değil ya şubat 2012’nin 15 i yada 21. günü artık hakkımda hayırlısı.. Bu Dünyada Tek Borcum olan VATAN borcumumu ödemeye gidiyorum.. Herkes gibi okulum bitsin sonra kısa dönem yapar gelirim düşüncesi içinde değildim.. İlk zamanlar hariç tabiki. Yaşamımdaki baskılar, sinir, stres ve sevdiğim insanların bu demli beni üzmesine artık dayanılmaz noktaya geldiğinde üniversiteyi bitirme hayallerimi ve düşüncelerimi bir kenara bırakara bu askerliğe gitmemde ne kadarda etkili olsada.. Ginede Mutluyum.. İçimde bir huzur var.. Kelimesi tarifi olmayan bir huzur.. Bugün Pazartesi ve Saat 01:40 =) 6 Senelik Muhasebecilik hizmetimi bırakmamın ilk günü.. Bugün erken kalkma ve sabah işe gitme telaşıda kalmadı.. ve Vatani Görev Gelir..

İçimde nedensiz bir his var bilmiyorum. Rabbim beni inşallah Şehitlik mertebesine ulaştırı. Peygamber efendimize komşu yapar beni.. İçimde Dönüşü YOK bu yolun diyor.. DÖNÜŞÜ YOK.. bir  his var… Şimdiden Arayıp, Helallik isteyemediğim, Bileyerek kırdığım ve Üzdüğüm her kim varsa Hakkını Helal etsin.. Benden Yana HERKESE hakkım HELAL’dir..

Özlediğinizde Beni, Künyemi Kaldırın Bayrağa Doğru, Al Şafaklarda Yüzen Al Sancak Tadında Türküler Söyleyin, Gönlünüz Türkülerle Dolsun, Son Sözüm Bu, VATAN SAĞ OLSUN !
Ne Mutlu Türküm Diyene !!!

Bu yazı Genel, Makale ve Hikaye kategorisine gönderilmiş ve , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

ve Vatani Görev Gelir.. için 2 cevap

  1. İsmail Müezzinoğlu der ki:

    Kardeşim Rabbim hayırlı teskereler versin inşAllah… Seni çok özlücem kardeşim yokluğun kendini ilk günden belli etti … Seni seviyorum kardeşim 🙂

  2. M.Yasin Peker der ki:

    Yazıdan sonra öyle duygulandım ki…. Bir yanım hiç birşey yazma hislerini yolla, diğer yanımda yaz diyor…
    Aslında yazacak fazla birşeyim yok, biz kardeşiz seninle… Kardeş… O kadar güzel bir kavram ki…
    Dilerim Allah'ım senin gönlünü, birtanecik yüreğini hep böyle güzel tutsun… Hayırlısıyla tezkereni al ve gel…
    Biliyoruz ki her güneşle birlikde, yenileniyoruz… Hayatımız bizi her zaman müstesna değerlerimizle alkışlasın kardeşim… Seni Seviyorum… Allah'a emanet ol…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir