Bu Bir Fransa Değil Meclis Boykotudur

Fransanın sözde ermeni soykırım için hazırladığı yasa tasarısını kabul ettiği için Fransa ya tepkimiz büyüyor. Tepkimizi göstermek için Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde Fransız kuruluşu bir çok firman için Alış-Veriş yapmayin çağrısı net üzerinden her geçen gün büyüyor.

Bu Firmalarin Başlıca Adları ise Akaryakıtta bilinen isim Total ve Elf yakıt istasyonları Gıdada Carrefour, Gima Otomobilde Renault, Peugeot, Citroen Kozmetikde Avon, L’Oreal Sigortada; AXA, Güneş Sigorta, Başak Sigorta, Başak Emeklilik (Groupama International) gibi bilinen isimler yer alıyor.

İyi tamam Boykot Edelimde Etmeye bu boykot çağrisi bende İsrail – Filistin savaşını anımsattı. O zamanlar israil mallari içinde büyük bir boykot çağrisi vardi. Peki ne oldu evet israile halkımız 2 gün alış-veriş yapmayarak çok çok büyük sanki yara verdi. Fransa boykotuda maksimum 2 gün sürecek bundan eminim.

Yaw arkadaş tamam hepsine eyvALLAH’da sorarim değerli Türk Halkına biz bir bütün olarak gine elimizden geldiği gibi boykot çağrisi yaparken Türkiyenin o BÜYÜK Millet vekilleri bu sıcak haberin ardindan kendileri için Jet hızında bir Emekli maaş tasarısı çıkardıkları gibi onuda anında onaylamasınıda biliyorlar. Helal olsun ne diyim.. Millet Boykotta Vekili Para derdinde. Yahu biz neyin boykotunu yapiyoruz. ? Bizim vekilimiz bize ne hizmet verdide bu parayi hak ediyor çok merak ediyorum.

Bu Fransa boykotuna destek vermemden Çok MİLLET VEKİLLERİNİ BOYKOT ETMEYE Yönelik bir yazı yazmak geldi içimden..

Yazıklar Olsun ki O Yasa Tasarısını Meclise Sunan vekillere ve O yasaya oy verip kabul ettiren her millet vekiline..

Rahmetli Alparslan Türkeş’im.. Mustafa Kemal Atatürk’üm, İsmet inönü…. Hepsinin Kemikleri Sızlıyordur Eminim..

Bu Bir Fransa Değil Meclis Boykotudur..

Ne Mutlu TÜRKÜM  DİYENE !!

Bu yazı Genel kategorisine gönderilmiş ve , , , , , , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir