ultrAslan 10 YAŞINDA !

ultrAslan’ın 10. Yılını kutluyoruz.
2001 yılında Türkiye’de ilk kez bir taraftar hareketi başlatıldı ve bugüne kadar geldi.

Başlangıcında bir fikirdi, bir idealdi. Galatasaray’ımızı hep birlikte ileri götürmek, sarı-kırmızı gönül vermiş herkesi bir taraftar olarak Galatasaray yoluna katkı yapmaya çağırmak için bir bahaneydi.

Daha ilk günlerimizde gördük ki, Galatasaray tribünleri bu mesajı aldı, sahip çıktı, daha da ileri götürdü.

Aradan geçen 10 yıl içerisinde inişlerimiz oldu, çıkışlarımız oldu.  Bazen kendimizi ifade etmekte güçlük çektik. Bazen aldığımız övgüler bizi tembelleştirdi.

Ama ne olursa olsun, bizi yönlendiren en önemli etken hep Galatasaray sevgimiz oldu. Sarı-kırmızı olan karşılıksız sevgimiz bizi önce İstanbul’da, ardından tüm Türkiye’de ve bugün tüm Dünyada bizi bu sevgiyi yaşayan binlerce  Galatasaraylıyla buluşturdu.

ultrAslan’ın kuruluş toplantısında “kendini Galatasaraylı hisseden herkes ultrAslandır”demiştik. Çünkü bize göre ultrAslan, çok basit bir tanımlama ile, Galatasaray Taraftarı demekti. Bugün de öyle. Biz yolumuzda ilk günün kararlılığıyla yürürken, ardımızda bıraktığımız 10 yılın ardından, Galatasaray tribünlerini Türkiye’nin en iyisi, Galatasaray taraftarını Türkiye’nin takımına en çok bağlı, onu en çok karşılıksız seven ve peşinden giden bir birlik olarak görüyoruz. Bunda ultrAslan’ın katkısı, ultrAslan’ı oluşturan bireylerin katkıları inkar edilemez.

Bugün aramızda bulunmayan Alpaslan Dikmen arkadaşımızın ultrAslan’ı bugünkü gücüne ve yaygınlığına ulaştırmak için gösterdiği çabaları saygıyla anıyoruz ve O’nu özlemle ve rahmetle anıyoruz. Alpaslan’ın bizlere örneklediği Galatasaray taraftarı duruşu, takımını karşılıksız ve gönülden seven, kendisi gibi düşünmeyeni de Galatasaraylılık ortak ekseni içerisinde sevgiyle kucaklayan gönlü geniş bir taraftarlık duruşuydu.  Bizler O’nun bu mirasına sahip çıkıyor ve gelecek kuşaklara taşımaya söz veriyoruz.

Galatasaray yaşadıkça, Galatasaraylılık yaşacaktır. Galatasaray, O’nu sevenlerin sevgisiyle, aşkıyla tüm Dünyada benzersiz bir marka olarak büyüyecektir.

ultrAslan, hep Galatasaray’ın yanındadır. Galatasaray’ı yüreğinin tam ortasında alev alev yaşatmaktadır.

10 yılımızda da tüm Galatasaray taraftarını sevgiyle, kardeşlik duygularımızla selamlıyoruz.

Yaşasın Galatasaray,
Yaşasın Bağımsız ultrAslan…

Bu yazı Makale ve Hikaye kategorisine gönderilmiş ve , ile etiketlenmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir